MENU

PERHATIAN!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA, MAKLUMAN KEPADA SEMUA PENDUDUK DIBAWAH PENTADBIRAN MPPG, KEPADA SEMUA YANG BERMINAT UNTUK MEMOHON BAGI PENGHANTAR MAKANAN “FOOD DELIVERY” SEPANJANG BULAN RAMADHAN.

TUAN/PUAN BOLEH MEMOHON KEBENARAN MENJALANKAN AKTIVITI TERSEBUT DENGAN DUA (2) CARA IAITU MENGISI “GOOGLE FORM” SECARA ONLINE ATAU MEMUATNAIK BORANG PERMOHONAN DI LINK YANG TELAH DISEDIAKAN OLEH MPPG.

GARIS PANDUAN BAGI MEMOHON SEBAGAI PENGHANTAR MAKANAN “FOOD DELIVERY” DINYATAKAN DIDALAM BORANG “GOOGLE FORM” ATAUPUN BORANG YANG TELAH DIMUAT NAIK.

BAGI MEMOHON SECARA ONLINE DI “GOOGLE FORM” https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMs04Wx5OqKuy-5BzTG8CoAt9nQ-xmhHsif9CPrM6MV4xJMw/viewform?usp=sf_link 

BAGI MEMUAT NAIK BORANG PERMOHONAN  
Borang Penghantar  Makanan

BORANG PERMOHONAN YANG LENGKAP BOLEH DIHANTAR DI TEMPAT YANG TELAH DISEDIAKAN DI LOBI MENARA AQABAH, MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG

23 APRIL 2020 HINGGA 30 APRIL 2020 (OPERASI WAKTU BEKERJA SAHAJA)
ISNIN HINGGA KHAMIS : 9.00 PAGI – 2.00 PETANG
JUMAAT & SABTU : TUTUP
HARI KELEPASAN AM : TUTUP

MPPG AKAN MENGHUBUNGI PEMOHON YANG TELAH LULUS UNTUK MENGAMBIL KAD KEBENARAN BAGI MENJALANKAN OPERASI.

PERINGATAN

PERMOHONAN YANG DIKEMUKAKAN PERLU LENGKAPKAN BESERTA DOKUMEN YANG TELAH DISYARATKAN BAGI DI PROSES SEBARANG PERMOHONAN YANG DITERIMA. SELEPAS TARIKH AKHIR TIDAK AKAN DIPROSES DAN SEBARANG RAYUAN TIDAK AKAN DILAYAN.

BORANG YANG TIDAK LENGKAP TIDAK AKAN DIPROSES

UNTUK KETERANGAN LANJUT BOLEH HUBUNGI BAHAGIAN PERLESENAN MPPG
07-254 7794/254 7783/254 7777

SEKIAN UNTUK MAKLUMAN.